Cançó guanyadora del Concurs Sta Rafaela 2015: Com tu

Després d’un procés llarg de producció ja tenim la gravació definitiva de la cançó guanyadora del Concurs de la cançó Sta Rafaela Maria del curs passat.
Aquesta cançó va ser composada per: Cristina H, Ariadna S, Lucia V, Alba F, Lia O. Un cop va finalitzar el concurs, les guanyadores van ser premiades amb la possibilitat de gravar aquesta cançó en un estudi professional. Al mes de juny es va dur a terme aquesta gravació que ja vam comentar en una altra notícia.
Per fer possible la gravació i edició de la cançó, van intervenir altres professionals: Luis B al baix, Lluis J al saxo i la Laura L com a tècnic de gravació i mescla. Gràcies a ells hem pogut fer realitat la publicació d’aquesta cançó. Felicitats a tots.
Aquí podeu escoltar com ha quedat finalment!

Aquest article s'ha publicat dins de 1r, 2n, 3r, 4rt, , i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *