NOVA USEE A L’ESCOLA

AQUEST CURS HEM COMENÇAT LA USEE (UNITAT DE SUPORT A L’EDUCACIÓ ESPECIAL). AIXÓ ENS HA PORTAT A REFLEXIONAR, REPLANTEJAR I MILLORAR DINÀMIQUES DE CARA A L’ATENCIÓ A LA DIVERSITAT DE TOT L’ALUMNAT. JA QUE TOTS SOM IGUALS I DIFERENTS A L’HORA!
VOLEM COMPARTIR AMB VOSALTRES ALGUNES DE LES ACCIONS QUE REALITZEM I QUE CONSIDEREM IMPORTANTS JA QUE AJUDEN AL DESENVOLUPAMENT DELS/LES VOSTRES FILLS/ES. ÉS PER AIXÓ QUE HO VOLEM RECOLLIR EN AQUEST DOCUMENT.
CAL DIR QUE AQUEST DOCUMENT HO HEM POSAT EN COMÚ AMB LA COMUNITAT EDUCATIVA, COMPARTINT EXPERIÈNCIES (A LES JORNADES D’ATENCIÓ A LA DIVERSITAT DE L’AJUNTAMENT I POSANT-LO AL BLOC), FENT DIVERSES XERRADES AL LLARG DEL CURS (XERRADA UNIVERSITAT ABAT OLIBA, CURSOS DE FORMACIÓ), ETC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *