CONTE DE LA DIVERSITAT

REFLEXIONS ENTORN LA DIVERSITAT: TOTS IGUALS/TOTS DIFERENTS
EL GRUP DE MESTRES DE L’ESCOLA MARCEL·LÍ MORAGAS ESTEM MOLT SATISFETS/ES DE PODER TREBALLAR CADA DIA AMB CARGOLETS BLAUS, VERDS, GROCS I DE TOTS COLORS.
SÍ, AQUESTS CARGOLETS SÓN ELS VOSTRES FILLS/ES! I ÉS AQUESTA DIVERSITAT DE COLORS LA QUE ELS FA CRÉIXER. QUAN PARLEM DE DIVERSITAT DE COLORS ENS REFERIM A DIFERENTS PENSAMENTS, CARÀCTERS, MANERES DE FER, NECESSITATS DELS VOSTRES FILLS/ES. QUAN PARLEM DE FER-LOS CRÉIXER ENS REFERIM A CRÈIXER EN VALORS, EXPERIÈNCIES I TOLERÀNCIA A LES DIFERÈNCIES, JA QUE TOTS SOM DIFERENTS!
VEUREU, JA FA TEMPS QUE PARLEM DE DIVERSITAT A L’ESCOLA. I TENIM MOLT CLAR QUE ÉS:
“LA RIQUESA DE TENIR UN GRUP DE NENS/ES, TOTS IGUALS I TOTS DIFERENTS”
I ÉS QUE AIXÓ ENS ENRIQUEIX. VOLEM FER DE LA NOSTRA ESCOLA UNA ESCOLA ON HI HAGI CABUDA PER A TOTHOM! EDUCANT ELS VALORS DEL RESPECTE, AMB UNA MIRADA OBERTA, ON ES GUANYI I ENS UNIM A PARTIR DE LES IGUALTATS I DE LES DIFERÈNCIES. COM EN EL CONTE, ON EL POBLE DE CARGOLS GROCS VAN GUANYAR AMB L’ARRIBADA DEL CARGOLET BLAU I EL NAIXEMENT D’UN DE COLOR VERD.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *