10 thoughts on “Un exemple a seguir

 1. BUBA SASMASA

  AQUEST NOI ÉS FORT PERQUE AMB 15 ANYS VA VENIR TOT SOL A ESPANYA.
  HA DE SER D’UNA FAMILIA MOLT POBRE PER VENIR SENSE PAPERS.
  PER TENIR PAPERS HA DE TENIR UNA FAMILIA.
  A MI EM VA AGRADAR L’ENTREVISTA PERQUÈ SEMBLA ESPAVILAT, PERQUÈ ÉS UN BON ESPORTISTA, ÉS VALENT I S’ESFORÇA MOLT.

 2. kejaku

  Jo penso que aquest noi, tot i la seva minusvalia, haver intentat venir fins a aconseguir-ho a Espanya, i mès tard a Catalunya perseguint el seu somni, quasi ja complert, demostra que és molt valent, i mès perque explica tot el que ha passat en un progama de tv dit el “CLUB”. També ha publicat un llibre titulat “EL ANGEL DEL ALA PARTIDA” en el que ho explica clarament tot.
  Molta gent hauria de pendre exemple d’una persona com ell perque no tothom accepta com és.El que més em va cridar l’atenció d’ell és que només participar en una carrera organitzada pel CorTE Inglés a Barcelona, el va fitxar l’espanyol d’atletisme i em l’espanya atletica va competir a les olímpiades de Pekín on va guanyar 2 medalles de plata aquest atleta paralímpic.
  Al llarg del programa on va estar va assumir que la gent del 1er mòn no s’hauria de queixar per queixar-se perquè en el tercer mòn sí que ho haurien de fer i no ho fan.

  kejaku.

 3. brahim

  Em va sembla molt bé, era un noi molt amable i com el vaig veure en persona ja em va agradar. Em va fer pena lo del braç perque no hi havia hospitals, pero se’n va sortit prou bé.
  Vaig sentir cue el van fitxar perque el van veura en una cursa del corte ingles i el van veure que era rapid.
  Va escriure un llibre titulat” el angel del ala partida”.
  Va Anar a participaR als jocs paralimpics i va guanyar 2 medalles,una de plata i una de bronze.
  Ara ja te nacionalitat espanyola.
  Em va agradar perquè es veu molt amable, és marroquí, molt valent i molt segur de sí mateix. I no s’averginyeix de res.

 4. gcarrer1 Post author

  A mi el que m’ha agradat és que a vosaltres us agradés tant l’entrevista.
  M’agrada comprovar com valoreu a un noi per la seva facilitat d’expressió, per la seva valentia, per la seva força, per la seva capacitat de superació i per l’acceptació de la seva procedència sense cap vergonya.
  Penseu-hi: si a vosaltres us agrada un noi així, potser estaria bé recordar-ho de tant en tant i intentar apropar-nos a la seva manera de ser….no ho penseu?

 5. ecolom

  Hola nois/es que tal !!!

  Veig que esteu treballant de valent,uns poemes impressionants i molt tendres,una bona fornada de punts de llibre( per cert no sabria quin tria tots són estupendos) i una entrevista exemplar d´un noi molt lluitador a la vida.

  Porteu molta marxa !!!! Així m´agrada que vosaltres també lluiteu per lo vostre com aquest noi.

  Per cert com va l´hort?

  Records i molts petons per tots vosaltres.

  ecolo

 6. marua

  mi l’entrevista m’agrada molt, per sort la vaig veure en directe i em va encantar. S’eXplica molt bÉ i és molt trempat,té molta valentia perque el que ha passat ell, no ho ha passat ningú.
  La seva forma de ser m’encanta.

 7. Gemma

  Hola Eva!
  no havíem vist el teu comentari!
  L’hort està ( més ben dit, estava) magnífic!. Hem venut enciams, alls i porros boníssims: ens els treien de le smans i hem fet preou diners com per anar a fer un bon dinar i passar el dia al Club Natació Olot. Estem més que contents!
  Els nois demanen sovint a veure què sabem de tu i et convidaven a veure l’hort. Enacara hi queden patates, pèsols etc…
  Sempre seràs benvinguda.
  Una abraçada de tots i totes!!

 8. ecolo

  Hola a tots/es!!

  Estic moooolt contenta i orgullosa que pogueu anar a fer un bon dinar i a passar un bon dia al club natació olot. Quina enveja xd, feu unes quantes brassades per mí je je

  ja us ho mereixeu nois !!!

  com diu la dita, qui sembra recull, i aquí teniu els vostres fruits.

  Mirare la meva agenda i si algun dia d´aquests puc fer una escapadeta us vinc a veure a tots/es.

  Una abraçada per tots/es!!!!!

 9. gerard comerma

  eva eva eva kuan d temps. l’hort va molt b ueno ya n keda hort jaja bueno s kedan restes dort a la panxa de kada prufesos del cventre oma n cal k fem braçades x t, ya pots venir a ferles t x nusaltres x j vui fer panxing jajaja avera s vens a l pixina k ya llok x tots i fem un partidet d futbol com als d vans, n portis mapes eeeeee k ss els portu els tirare a la pixina i fare paper raciclat jajaja n ens va sortir b al paper reciclat po am cloru pode va millor jajaja:( va ens vallem tard o dora aljala k sigui dora po mai es massa tard ueno n vinguis a l’estiu xk to trovaras tankat x vacanses jajajaja

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *