16 thoughts on “Tink before you post

 1. Ainoa y Laura

  Tant la Laura com jo ( Ainoa) pensem que el fet de penjar fotos, videos o coses personals a internet no es del tot fiable, perqué tothom pot fer el que vulgui amb les teves coses personals y pots arribar a tenir un problema molt greu. Hi ha moltes pagines que poden causar aquet fet com : fotolog, facebook, tuenti.. i cada vegada més..

 2. MariaEustáquiadelMonte

  Ola,,jaja supongo que sabrás quien somos,,,nos acabas de hacer una foto directa al pc con esta pagina,,jajaja pues nada que nos tienes que aprovarr, porque hemos echo todos lo trabajosss, aunque te hagamos enfadar porque nos metemos en el fotolog o no nos callamos ni de bajo del agua jejeje En fin profe que las dos repetimos pero te queriamos decir que nos caes muy bien y que aunque hayamos echo otros años plastica este es el mejor año, nos lo hemos pasado muy bien haciendo videos, casas, graffitis,, todo en general te lo curras muucho jeje esperamos que el tercer trimestre siga igual y que te vaya bien en otros cursos! adiiiiosssss jejejejeje

 3. vanessa

  Hen semba be que fasin aquestes videos per que les nenes aprenguin a no tenir que ensenyar en public perque aixo ho pot veure tothom i despres no hi ha manera de que es borri i una persona o altre la acabara tenin.vane.

 4. Adrià Rué

  Hem sembla molt bé un vídeo així perque cada vegada hi ha més nenes que es fan fotografies i les penjen a internet sense saber qui les pot veure

 5. francis

  es un video que es molt bonic per que ashi no posarem coses on no devem i aixi no sabrien res de nosaltres de la nostra intimitat

 6. Beatriz

  Ma sembla que aquests videos estan molt ben fets perque aixi la gent es donara conta que penjar una foto es molt perillos perque mai es pot saber qui o veura.Bea

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *