Simpsonitzeu!

Aneu a un cercador (com el Google-imatges, o similar) i descarregueu-vos a l’ordinador una imatge d’un rostre per a simpsonitzar-lo. Cal que la fotografia sigui de bona resolució, d’un retrat frontal de la persona, amb bona il·luminació ( sense massa ombres a la cara) i amb un fons neutre ( preferiblement blanc) .

Després visiteu el següent enllaç: http://simpsonizeme.com/

i a treballar!…

Fixeu-vos que podeu canviar l’idioma de l’aplicatiu, però ho heu de fer a la primera pantalla.

Us demanarà una sèrie de dades i us oferirà una imatge “simpsonitzada” de la fotografia que heu enviat. Desprès podreu anar modificant tots els atributs ( color, pentinat, faccions, roba…) per a personalitzar-lo o millorar-lo.

Quan finalitzeu, podreu guardar la vostra “simpson-creació” a l’ordinador i haureu d’enviar-la a mmurill6@xtec.cat . Us aconsello també enviar-vos-la a el vostre propi correu personal i així en tindreu una còpia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *