Valoració del curs

En aquest moment és bo fer una valoració des de la distància del que haig après en aquest curs. L’increment d’activitat en els últims dies no permetia la serenor necessària per fer aquesta valoració.

Sens dubta tenir un Entorn Personal d’Aprenentatge i un portafolis digital és quelcom nou per a mi. La descoberta ha estat grata perquè m’obre un espai concret molt útil on conservar tot allò que m’interessa i que es troba en un espai virtual. Fins ara ho solucionava amb un document Word que abastava tot el que anava fent, una mena d’índex. També podia posar enllaços a adreces web, però era poc entenedor i bastant limitat veient el que m’ofereix el portafolis digital.

El portafolis digital i l’EPA m’ofereixen un entorn on conservar, convenientment classificats en pàgines, totes les meves produccions i interessos relacionats amb entorns virtuals. També puc posar en marxa qualsevol activitat des des PODI incrustant-la. El Symbaloo em facilita tenir a la vista tots els recursos que utilitzo habitualment i totes les meves produccions. De la mateixa manera puc guardar mostres i instruccions sobre diferents programes interessants per a determinades situacions.

En conclusió, els aprenentatges d’aquest curs em seran útils en el futur… bé, i també en el present. De fet ja he incrustat la meva primera producció, un projecte elaborat en Jclic.

Gràcies

Maria Lourdes Ripollés Bosch

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *