En aquest curs he aprés un parell de coses que no havia fet mai: crear un bloc i publicar un video fet per mí amb una app (de fet aixó són tres coses).

Els mètodes que he fet servir per aprendre han sigut diversos: des de seguir les instruccions del curs a preguntar en els fòrums de dubtes, passant per veure video tutorials. Però la forma més ràpida d’aprendre és practicar. I ho dic perquè vaig editar el video amb més de quatre apps diferents: una baixava la qualitat, l’altra no deixava posar titols, la següent no tenia transicions. I si el primer cop que ho vaig fer vaig trigar una hora, al final ho vaig enllestir en vint minuts.

En un futur no llunyà, crec que tot això em servirà per a transmetre informació als meus alumnes de forma més pràctica. De fet, el video tutorial que he creat ja el fan servir per fer ells el seu propi joc.

Gràcies profe!