Rentem les dents…”Cuida’t les dents”

image

image

DIPSALUT (organisme de salut pública de la diputació de Girona)

Ha portat a l’escola pels alumnes de 6 a 9 anys l’exposició “Cuida’t les dents” que explica de manera participativa i divertida les funcions de la boca i les dents, les malalties bucals i dentals i la millor manera de prevenir-les. Els infants hi aprenen a raspallar-se les dents correctament, a fer-ho –com a mínim- dos cops al dia després dels àpats, a dedicar-hi el temps necessari…. Al final del recorregut reben un kit que inclou raspall, pasta de dents i un rellotge de sorra per controlar els minuts que dura el raspallat.

Aquest article s'ha publicat dins de Cicle Inicial, Cicle Mitjà, Notícies i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà