Discover Queen

Divendres passat el grup de sisè va gaudir d’un concert sobre la banda Queen. Des de l’àrea de llengua anglesa i música els infants han començat a investigar la història musical de diferents estils musicals anglosaxons, com ara Queen. L’activitat Discovering Queen, de Rock en Familia, acosta la història i la música del grup anglès d’una forma amena que conjugui quelcom didàctic amb la vessant lúdica.

L’espectacle va constar de dues parts: en la primera, es van acostar a la història de la banda a través d’un conte explicat en anglès, amb imatges que mostraven als protagonistes reforçant la comprensió del context històric en el qual va néixer el grup; i, en la segona, van conèixer part de les cançons més emblemàtiques de QUEEN a través de PLAY THE GAME, el grup homenatge que millor les interpreta, cuidant al detall música, estètica i posada en escena.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *