DIA INTERNACIONAL DE LA LLENGUA MATERNA

Avui a l’escola celebrem el “DIA INTERNACIONAL DE LA LLENGUA MATERNA”. 

Els alumnes de tercer han realitzat una investigació molt acurada i han vist que a la nostra escola hi ha una gran diversitat i riquesa lingüística. Ens han fet una bonica mostra gràfica perquè tots i totes ho puguem veure. 

Des de l’escola hem organitzat una activitat adreçada a tota la comunitat educativa on cadascú podia escriure i penjar una paraula bonica escrita en la seva llengua d’origen, ha estat una entranyable experiència.

 Per  altra banda la Comissió Miralletes en Igualtat i la Comissió Audiovisual de l’AFA ha fet un vídeo on diferents famílies han dedicat uns moments a desitjar-nos “FELIÇ DIA DE LES LLENGÜES MATERNES” en el seu idioma.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *