Embolcalls més sostenibles

El projecte embolcalls+Sostenibles és una proposta educativa que convida a reflexionar sobre els hàbits alimentaris lligats a l’esmorzar, entenent que no només afecten al nostre organisme sinó també a l’entorn on vivim i a la vida de la resta de persones.

L’esmorzar esdevé una oportunitat d’aprenentatge que permet explorar aspectes relacionats amb el tipus d’aliment que consumim i la manera amb la que el transportem, convidant-nos a investigar sobre el model alimentari que estem promovent, els residus que generem, aspectes de salut i alimentació, canvi climàtic… Es posa especial èmfasi en la reducció dels embolcalls dels esmorzars, promovent la conscienciació, l’aprenentatge i la implicació de tota la comunitat educativa envers la cultura del residu zero i del consum conscient.

És una eina encaminada a apoderar l’alumnat i la comunitat educativa, que pretén capacitar per a la reflexió crítica i per a emprendre accions a favor d’una escola i una societat més justa i sostenible per a tothom.

Us deixem aquest resum de les fases del projecte. Actualment, estem en la fase 1.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *