Sortida al Castell de Burriac

Hola a tots i totes!

Com ja sabeu, demà dijous 11 d’octubre tenim programada una sortida al Castell de Burriac a Cabrera de Mar. Serà una sortida molt enriquidora per l’entorn on es troba, per poder relacionar allò treballat a les Xarxes d’Aula d’inici de curs i per “fer Comunitat de Grans”, una tradició de fa uns cursos a l’Escola.

En principi, no hi ha pronòstic de pluja i estem a l’expectativa del temps que farà. De tota manera, us demanem que vingueu equipats amb calçat resistent a l’aigua i amb impermeable, no sigui que ens sorprengui la pluja al llarg del dia.

Si sabeu cap dansa de la pluja, no la feu, si us plau!!!!!! Bona sortida per tothom!!!!!

 

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *