Ambients en Llengua Anglesa

Hi everybody!

Aquest és el segon curs on els ambients d’aprenentatge són el nostre eix  principal a l’àrea d’anglès. Creem espais dinàmics on es provoca un diàleg entre els materials, els espais i els infants.

Creiem que els ambients representen una organització on l’infant construeix el seu propi aprenentatge a partir del joc, la investigació i les relacions amb els companys i companyes explorant segons els seus interessos i motivacions. Els nens i les nenes prenen les decisions i cerquen estratègies per trobar solucions davant els reptes i situacions. L’adult es presenta com un guia i observador.

Volem provocar als infants per mitjà del joc, la curiositat, l’autoaprenentatge, tot potenciant la pedagogia de l’escolta.

L’objectiu principal és fomentar el pensament crític, el pensament creatiu i la presa de decisions assumint riscos i fent-se responsables.

Tots els ambients tenen una durada d’un mes i els infants han d’haver completat la graella d’activitats finalitzant amb una presentació oral i una autoavaluació.

Els ambients que duem a terme són els següents:

L’ Espai de creativitat, on l’eix principal és la llibertat creativa per mitjà de diversos materials. Des de l’aquarel·la, l’escultura al collage.

L’ Espai de joc simbòlic on es realitza un role play en el restaurant. Introduïm vocabulari per mitjà de la dramatització dels personatges: cook, waiter/waitress and customers.

L’espai d’escriptura on es presenten diverses activitats que fomenten la pràctica d’expressió escrita. Es divideix en dues propostes: una de vocabulari i una altra d’escriptura.

L’espai de jocs en llengua anglesa.
L’espai de comprensió. Es divideix en dos ambients: la cançó i lectura de diferents formats.

– La mini xarxa d’aula dels continents. En aquest espai investiguem una diversitat de preguntes sobre els continents. Des de les llengües que es parlen, a les cultures passant per la història.

Finalitzem amb una autoavaluació que els hi fa reflexionar de la seva evolució en la matèria.

Aquí us deixem una fotografia. Si la cliqueu en veureu unes quantes més.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *