L’intercanvi s’acaba!!

Avui dissabte  a les 8 del matí, desprès d’una setmana intensa fem la tornada cap al Pallars!!! Estem cansats però contents i satisfets i ens emportem bones sensacions i molts records d’ activitats, visites, excursions, sopars en família, dinars a la cantina o amb els companys francesos!!!

Bé tota una experiència per crèixer i aprendre a ser nois i noies de món.;-)

Aquí us deixem el testimoni de quasi tots els companys de l’intercanvi amb les impressions capturades mentre estavem a l’autocar de camí cap a casa.

Aquí us deixem el llibre d’Or de l’Intercanvi de Brive.En aquest llibre podem deixar el nostre testimoni i experiència de l’estada a Brive. Us deixem una imatge d’una de les planes, on profes i alumnes vam signar i compartir pensaments:llibre_or

Merci a tots i totes per compartir les vostres impressions !!

 

Aquest article ha estat publicat en aportacions. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *