Divendres: una excursió per recordar!!

El divendres ens vam llevar amb sol i núvols i tot pintava que el dia sortiria rodó! I així va ser  😆  😉 L’excursió a Travassac ha estat espectacular. Els paisatges de la cantera de pissarra ens han sorprès a tots.I les explicacions dels guies van ser molt interessants!!!

Aquí us deixem els paisatges i l’entorn tant especial de Travassac:

Immaculada ESO’s Slidely by Slidely Slideshow

Per la tarda desprès de dinar a la cantina o amb les famílies, vam  tenir 2 horetes de temps lliure per passejar per Brive, fer compres …. A la tarda vespre tots teniem en ment que tocava fer maletes!!!!

 

Aquest article ha estat publicat en visites. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *