Dijous: Sarlat, Un poblet amb encant!!!

DSC_0516 (FILEminimizer) DSC_0518 (FILEminimizer) DSC_0515 (FILEminimizer)

Malgrat la pluja que ens va acompanyar tot el dia,  la visita a Sarlas va ser especial.!!

Un poble molt cuidat on han restaurat carrers i carrerons perquè els visitants no es quedin indiferents.La visita guiada va està molt encertada i ens va ajudar a entendre les curiositats dels seus carrers i places.

Hi ha un mercat , que està situat dintre l’esglèsia aprofitant parts de la portalada.No és massa gran però està ple de parades amb productes típics dels productors de la zona: ceps, patés, foies de canard, xocolates, olis, d’oca… I moltíssimes botigues d’artesants del xocolata, els vins, i els foies, rillettes de la zona.

VISITA L’ALBUM de SARLÀS

 

Save

Save

Save

Aquest article ha estat publicat en visites. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *