Dimecres – Bordeaux et la cité du vin!!

DSC_0425 (FILEminimizer) DSC_0432 (FILEminimizer)

DSC_0430 (FILEminimizer)Avui ens hem llevat d’hora i hem fet via fins a Bordeaux.Un parell d’horetes d’autocar i hem arribat. Els ponts d’entrada a Bordeaux ja ens han fet pensar que seria una visita inoblidable!!!

Tot i que el temps, durant el matí , no ens ha acompanyat hem aconseguit oblidar que plovia dintre de la cité du vin.El planning ha estat visitar la ciutat del vi inaugurada tot just fa 1 anyet.Un centre museu amb la més alta tecnologia on han estat capaços de conjugar el saber fer dels productors de vins, la tecnologia per ensenyar-ho al món i explicar-ho, amb imatges, olors, muntatges… tot per no deixar indiferents els nostres sentits!!!

WhatsApp Image 2017-05-12 at 22.46.57Per la tarda entre sol i núvols hem pogut fer la visita guiada a Bordeaux i descobrir els seus carrers, escultures, màscares, botigues…

Aquest article ha estat publicat en visites. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *