Podcast

Seguint el curs de microfàcil avui he estat fent experiments amb el podcast, del que havia vist (o escoltat) abans no se li podria dir ni tast.

 El primer ha estat Goear, interessant de cara a pujar podcast o trobar música, he intentat gravar un acudit des de l’enregistrador de so d’Ubuntu però no m’he sortit, deia així: Què li diu una impressora a una altra? … – Aquests fulls són teus o són impressions meves? (extret de www.acudits.net)

 D’aquesta web també he trobat bona música, com a casa, aquí una versió de Blind Guardian, cap al minut 1:24 comencen a tocar a la seva línia 😉

L’altre servei, Muziboo, de la mateixa forma permet podcasting, i també m’he perdut remenant cançons, aquí he trobat moltes versions que toquen grups novells o de segona fila, però de qualitat de tant en tant. He triat 2, Altar of Dreams fent de Guns’n Roses, tranquileta…

… i George Kuruvilla recordant els 90 amb Megadeth, de quan tenia 15 anys:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *