Colònies Curs 11-12

Rosa dels Vents 5è

 

El dia 18 d’abril de 2012 vam anar de colònies. La sortida va ser a les 09’00 del matí. De la nostra classe només van anar deu persones que eren:

La Mildred, la Claudia, la Julia, la Naiara, la Denise, l’Anna, el Marc, l’Adrià, l’Enrique i jo, i a més a més era el primer cop que anàvem de colònies perquè no havíem anat mai amb el col·legi.

 

1r dia.

Quant vam arribar estava plovent molt i haviem de deixar las motxilles a la SALA NANSA fins que ens netegessin la nostre habitació, la de cinquè, Gregal B. Totes les habitacions teníen el nom dels vents.

Quan va parar de ploure vam jugar al mocador, 5è contra 6è. En el transcurs del joc quan va dir el número dos i li va tocar a la Denise i al Albert, quan ell estava apunt de agafar-la es va caure de “ morros “ i tots ens vam quedar rient. Deu minuts després, vam anar a dinar, de primer canelons ,de segon carn arrebossada i de postres una poma verda.

Després de dinar vam anar al Litoral Rocós a buscar animalets marins com escorpins marins, botifarra de mar també anomenada caca marina.

Més tard vàrem berenar un entrepà de pa de barra amb nocilla i per cert estava molt bo. Després, vam estar jugant fins l’hora de sopar.

A l’hora de sopar hi havien pèsols amb patata bullida i a la Naiara no li va posar gaire be i va vomitar a la seva part dreta del banc, sort que no hi havia ningú. Després de sopar vam fer una activitat de nit en la qual teníem que anar solets amb les nostres lots per tota la casa de colònies. Quan va acabar ens vam anar a dormir però l’Enrique no deixava de dir tonteries però al final ens vàrem dormir tots.

2n dia.

Quan ens vam despertar ens vam vestir les nenes al lavabo i els nens a la habitació i tot seguit de vestir-nos vam estar jugant fins l’hora de esmorzar. Per esmorzar hi havien cereals amb llet i suc de taronja o de préssec. Després d’esmorzar vam estar jugant fins l’hora de començar l’activitat de matí que era anar en el Nautilus ,un vaixell, que navega ja fa més de vint anys. Al principi quan vam pujar al Nautilus pensàvem que ens enfonsaríem però al contrari encara flotava. Quan el Nautilus va començar a navegar pel port només anava a tres nuts perquè sinó amb les ones que fa el vaixell el altres vaixells podrien xocar, però quan va sortir del port anava tan ràpit que el vaixell pujava i baixava. Vam anar a les illes Medes, però, no vam entrar perquè és una reserva de naturalesa protegida i està formades per set illes que són:

– Medallot

– Meda Gran

– Meda Petita

– Ferranelles

– Cunya gran

– Cunya petita

– Carai Bernat

A la tornada del viatge vam veure gavians i corbs marins que poden enfonsar-se fins a trenta metres dins del mar i són els únics ocells que poden viure amb els gavians perquè son molt territorials.

Quan vam arribar ens esperava el berenar, pastissets plens de nata i quan tot plovent jugàvem a matar es va veure caure un llamp lila direcció al poble.

Més tard vam anar a l’aquari , aquest era una mica petit però molt bonic. Després cap a les 18’00 ja no plovia i ens vam quedar fins les 20’30 i jo em vaig anar a canviar de roba perquè anava amb xandall i aquella nit anàvem a la discoteca de la casa de colònies. Quan vam acabar de sopar vam estar mitja hora jugant el pati exterior fins l’hora de la discoteca. Primer van fer un concurs de talents i després vam ballar i cantar tota la nit, bé tota la nit no, fins a les 12’00 . Després vam anar a l’habitació a dormir i l’Enrique no parava de dir tonteries un altre cop, però les nenes i jo vam fer una festa amb llaminadures.

 

3r dia.

El tercer dia quan ens vam despertar ens vam anar vestint-nos i fent les motxilles perquè era el dia de marxar. Vam anar a esmorzar i més tard vam fer la activitat de matí, vàrem anar al parc de la tirolina. Jo no vaig pujar perquè em feien mal la panxa el cap i l’esquena, després vàrem dinar en una esgarrapa ja que l’autocar ens estava esperant per marxar a Granollers i allà van acabar les colònies del 2012.

 

fi

David Pérez Garcia