Concerto a tempo d’umore

El dia 30 de maig vam anar al teatre de Calldetenes. L’obra eren uns músics que tocaven diferents instruments de corda i també feien humor. A mi la cançó que més em va agradar va ser la de titanic.  Hi havia molts músics. Hi havia un músic xinès que savia karate i va fer una kata, em va agradar molt!!!

Us la recomano!!!

Soraya

El dijous 30 de maig vam anar al teatre de Calldetenes a veure una obra de teatre que es deia Concerto a Tempo d’Umore. Els actors tocaven el violí mentres feien una mica el burro. A mi el violonista que em va agradar més va ser el “xinito”. Van tocar cançons clàssiques, de Disney i de pel·lícules.

Arnau

El dijous 30 de maig vam agafar l’autobús i vam anar a Calldetenes . Sabeu que hi vam anar a fer? Doncs si,vam anar a teatre.Hi vam anar 5è i 6è.

L’obra es deia Concerto A Tempo de Humore .Era una obra de teatre d’humor i música.Els actors tocaven instruments de corda. Hi havia un director.

Van fer pujar a un profe per fer de director i diversos nens per tocar el violi. Van fer diferentes melodies que van ser molt recunegudes a l’Auditori com per exemple: Star Wars,E.T,Pantera Rosa,Jurassic World,Titanic,Superman ……

Va ser molt divertit.

Itziar.

El dia 30 de maig de 2019 els nens de 5è i 6è vam anar al teatre.Era una obra de humor.Els actors,eren músics que sabien tocar bé.

Ens va agradar molt tota la obra,en concret en la part que actuaven.Van fer melodies com la BSO de:Star wars ,La pantera rosa ,Jurasic world ,Superman ,El mago de oz ,Titanic ,Indiana jhons ,E.T,etc…

Ens va agradar molt

Saúl

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà