DIARI DE LES COLÒNIES

Dilluns 15 d’octubre

El dia 15 vam anar de colònies a St. Llorenç de Montgai. Vam marxar a las 9:00 del matí. El viatge va durar 2 hores i per mi va ser molt curt. Quan vam arribar ens van explicar tot el que faríem desprès vam dinar. Al cap d’una estona vam anar a fer pintures rupestres i també sílex. Després vam anar al riu a berenar. Ens vam quedar al riu a jugar fins las 20:00 després vam anar anar a sopar.

Després de sopar vam fer el joc de nit que consistia en trobar mussols i el grup que en trobava més guanyava . El meu es deia Xuxu i vam quedar 2n i després vam anar a dormir!!!!! BONA NIIT !!!!

Soraya

Dimarts 16 d’octubre

Vam tornar a pujar a dalt de la muntanya i vam fer un taller d’arqueologia.Jo el vaig fer amb la Soraya i va ser molt divertit.Després vam fer una visita al campament, m’ho vaig passar d’allò més bé.També ens van ensenyar les tendes on vivien. Sabíeu que per fer una infusió escalfaven pedres i després les ficaven en el recipient que contenia l’aigua?Què intel·ligents els prehistòrics!A la tarda vam fer el taller d’antropologia en el taller vam fer una maqueta.Quan vam acabar vam berenar i vam jugar.Mentrestant jugàvem la Fina va dir a les nenes que si es volien dutxar.Al cap de mitja hora i vam anar els nens.Quant ens vam acabar de dutxar vam tenir 45 minuts per jugar.Vam anar a sopar, vam acabar de sopar i vam fer disco.Va molar molt la disco. Vam fer algun ball .Ja era hora de anar a rentar-nos les dents i ens van deixar 1 hora per jugar.Vam anar a dormir , l Fina i la Imma ens man fer dos petons de bona nit i en Pere ens ma xocar el puny. Bona nit!!!!

Precious i Pau

Dimecres 17 d’octubre

Al mati després d’esmorzar vam anar a visitar el jaciment que era una cova on hi van viure els humans prehistòrics. Aquella cova es diu Roca dels bous. Allà ens van explicar moltes coses i ens van ensenyar un queixal de Mamut! Després vam anar a dinar i al cap d’una estona vam marxar cap a Santa Eugènia de Berga. Van ser unes colònies molt divertides.

Fàtima

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà