Les Pinyes a la biblioteca!

Les Pinyes vam fer una sortida a la Biblioteca Vapor Badia. Quan vam arribar una noia ens estava esperant amb la biblioteca buida, era tota per nosaltres!
El primer que vam fer va ser parlar sobre les normes bàsiques de comportament a la biblioteca, que un cop a la classe, vam recollir en un llistat:
NO ES POT:
1. Trencar els contes
2. Cridar
3. Córrer
4. Menjar
5. Molestar
6. Jugar
La noia ens va continuar explicant quin material hi ha a la biblioteca ja que no només hi ha contes. Podem trobar revistes, CD’s de música i DVD que pots portar-te’ls a casa o mirar allà mateix. Ens va explicar com podiem portar-nos aquests materials a casa: hem de ser socis i hem de tenir un carnet de la biblioteca!
Després, ens va ensenyar contes de molts tipus i ens va explicar com estan classificats als prestatges i que volia dir cada símbol que els identifica.
Finalment, ens va explicar un conte molt divertit sobre un cocodril i vam fer una conversa per treure les nostres pròpies conclusions.
Abans de marxar, vam poder mirar contes i revistes allà mateix posant en pràctica tot el que ens havien explicat prèviament i ens vam emportar a casa la documentació necessària per fer-nos socis de la biblioteca.
Ens ho vam passar molt bé i ara, qui vulgui pot repetir l’experiència acompanyat dels pares… si és que no ho heu fet ja, és clar!!!