Hem anat al Cosmocaixa!

Els alumnes de Cicle Inicial hem anat d’excursió al Cosmocaixa! Al matí hem fet una visita lliure a l’exposició i hem vist el bosc inundat i uns aquaris amb peixos i animals molt curiosos. També hem tocat un bloc de gel molt gran, quin fred! Hem recorregut tota la sala i hem pogut jugar amb uns elements amb electricitat que, a l’acostar-hi la mà, la llum es movia.
Després de dinar, els nens i nenes de primer hem realitzat el taller “Toca, toca”. Hem pogut conèixer i tocar animals tan sorprenents com la granota, el milpeus, un ratolí i… una serp! Sí, sí, com ho esteu llegint! Hem pogut tocar una serp de debò, tot i que al principi teníem una mica, a poc a poc ens hem envalentit  i tots hem pogut acariciar la seva pell freda!

Els de segon hem entrat al Planetari Bombolla. Abans d’entrar-hi, ens han ensenyat com és que a la Terra tenim llum algunes hores del dia i ens han preguntat com podia ser que la Lluna tingués llum si no és una estrella. Després hem vist els planetes i les seves mides respecte el Sol. Finalment,  la monitora ens ha conduit dins al Planetari. Ha encès un “cel”d’estrelles i ens ha ensenyat algunes constel·lacions com l’Ossa Major i la Menor i ens ha explicat les seves històries.

Hem après molt i ens ho hem passat d’allò més bé!