ENCADENATS D’IMATGES VARIATS

El curs passat amb el grup de treball de les mestres d’audició i llenguatge i logopedes del Bages vam estar creant material per treballar el vocabulari a través dels camps semàntics. Vam fer encadenats d’imatges, encadenats d’imatge-paraula, bingos, lotos, jocs de parelles, oques, llibretes per relacionar imatge-paraula i power points per visionar el vocabulari a treballar.
Moltes gràcies a totes elles (Yolanda Rodríguez, Elisenda Ribó, Sílvia Montenegro, Míriam Vives, Lourdes Comallonga, Mercè Soler, Laia Casellas i Mª Alba Garcia) per treballar tant!!! I per deixar-me compartir el material que vam fer!!! Sou unes cracks!!!
Aquí us adjunto tots els encadenats d’imatges per treballar el vocabulari de: animals de granja, animals salvatges, animals marins, animals domèstics, esports, farmàcia, fruites, material escolar, oficis, parts del cos, roba i verdures.

One thought on “ENCADENATS D’IMATGES VARIATS

  1. Fran Pujalte

    Hola!

    El material és súper interessant, però no em deixa descarregar-ho. Com podria fer-ho?

    Gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *