JUGUEM AMB MONOSÍL·LABS

Per començar a treballar la lecto-escriptura, és útil fer-ho amb els monosíl·labs!

Aquí teniu un parell de jocs amb monosíl·labs.

El primer és un loto que també el podeu fer servir com a memori d’imatge-paraula. Hi ha moltes combinacions possibles amb aquest joc.

El segon és un encadenat on per començar es fa servir una carta a l’atzar i buscar la imatge i la paraula apropiada.

Disfruteu!!!

6 thoughts on “JUGUEM AMB MONOSÍL·LABS

 1. MERCEDES

  Hola Gemma, em pareix genial tot el material que tens al blog, m\’agradaria poder-lo gastar amb els meus alumnes de l\’aula de pt, però no em dona l\’opció de guardar ni imprimir en el Calameo. podries fer-lo public per favor. Moltes gràcies! Jo tinc un blog que de quan en quan penge material http://aulaptmrn.blogspot.com
  Salutacions cordials.
  Mercedes

 2. GEMMA MAJORAL VILASECA Post author

  Ei Mercedes, és genial que puguis utilitzar aquest material!!!!
  He estat mirant el blog i a mi si que em surt l’opció de guardar i imprimir el material en el calaméo… Són les dues últimes icones!!! Si ho segueixes mirant i no et surt, fes-m’ho saber i miraré d’enviar-t’ho per mail!!!
  Salutacions!!!!
  Gemma.

 3. GEMMA MAJORAL VILASECA Post author

  Ostres Mercedes, tu tenies tota la raó del món!!! Com que jo i el calaméo no ens coneixiem gaire, he vist que tenia posat que no es podia imprimir ni guardar… Diria que ja ho he arreglat!!! Si veus alguna cosa que no ho està, si us plau, fes-m’ho saber!!!
  Moltes gràcies!!!
  Gemma.

 4. Lourdes

  Hola Gemma! M’agrada molt aquest material, però no me’l puc descarregar. Me’l podries facilitar?
  Moltes gràcies.
  Lourdes

 5. Júlia

  Perdona, però no em deixa baixar-me l’arxiu.. la icona de “Guardar” està inhabilitada…

  Gràcies!

 6. MERCÈ CASAS ESTEVA

  Hola Gemma, els teus materials els trobo molt útils i interessants, però tampoc me’ls puc descarregar. La icona de descarregar i/o imprimir no estan habilitades.

  Saps si és possible canviar-ho? Moltes gràcies!!

  Mercè.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *