PRESENTACIÓ

stephen_hawking3501CADASCÚN DE NOSALTRES EXISTEIX DURANT UN TEMPS MOLT BREU, i en aquest interval només explora una part molt petita de l’Univers. Però els humans som una espècie curiosa. Ens preguntem, cerquem respostes. Vivint en aquest món, que de vegades és amable i de vegades cruel, i observant l’immensitat del firmament per damunt dels nostres caps, ens hem fet sempre moltes preguntes. Com podem comprendre el món on estem? Com es comporta l’univers? Quina és la natura de la realitat? D’on ve tot el què ens envolta? Necessita l’univers un creador? La majoria de nosaltres no passa la major part del temps preocupant-se d’aquestes qüestions, però quasi tots en les hem plantejat en algun moment.

“El gran desafío” Stephen Hawkins

En aquesta assignatura intentarem comprendre, una mica més, l’univers que ens envolta

2 thoughts on “PRESENTACIÓ

 1. LLUIS PEDEMONTE PUIG

  Esther, finalment puc replicar-te.

  Gràcies pel comentari, però el que hi he penjat és el primer vídeo que vaig trobar a Youtube i, et confesso, que ni he tingut temps de mirar-me’l.

 2. ebescos Post author

  Hola Paula,
  Bé el comentari però no va ser Arstòtil, va ser Eratòstenes….
  Fins dilluns
  Esther

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *