Els wikis

Els wikis són un dels serveis que més han influït en la conformació del web 2.0. L’exemple paradigmàtic de wiki és la Wikipedia (http://ca.wikipedia.org/wiki/). De ben segur que la coneixeu i, per tant, en coneixeu els principals beneficis, com ara que són instruments idonis per augmentar les capacitats socials i col·laboratives i elements de connexió social, de participació.

A l’educació, els wikis són un potent instrument de col·laboració. La unió dels wikis amb altres eines i serveis fa que es converteixin en un instrument amb moltes possibilitats pedagògiques. Aquest mòdul té com a objectius:

  • Conèixer l’origen dels wikis
  • Definir el seu concepte
  • Conèixer les seves possibilitats educatives
  • Definir l’anatomia d’un wiki
  • Conèixer diferents sistemes de wikis
  • Editar un wiki (Dokuwiki)

One thought on “Els wikis

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *