Som a Sisè… Dos grups de sisè al Turó de Roquetes!

Avui dilluns, dia 12 de setembre de 2011 hem iniciat les classes al nou Institut escola el Turó de Roquetes. Aquest any serem els més grans de Primària i farem sisè. Hi haurà dos grups i els tutors seran el Manel a 6è. A i el Ricard a 6è. B.

Hem entrat per la porta negra del pati i hem fet els dos grups de sisè. Hi ha alumnes de cinquè de l’any passat que han anat a unes altres escoles i que, malauradament, no els tindrem de companys, com l’Adi, el Carlos i la Laila. I han vingut uns quants alumnes nous: la Inma de Màlaga, el Raúl d’Hondures i el Maciej la família del qual ve de Polònia.

Esperem aprendre moltes coses al llarg del curs i passar-nos-ho molt bé tots plegats.

BON INICI DE CURS A TOTHOM!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *