Featured post

El concurs del Personatge Misteriós… El primer de Sisè!!!

Avui dijous, 15 de setembre, iniciem un altre cop al nostre bloc el famós concurs del personatge misteriós… amb més intriga, molt més misteri i, per tant, molta més dificultat… I els premis millors… La primera edició de Sisè…

Preparat per al gran descobriment!!! Seràs capaç d’encertar el personatge, animal o element misteriós? En aquesta primera edició els regals seran també múltiples: molts més aplaudiments, enhorabones més espectaculars i alguna altra sorpresa… El regal més important serà UN REGAL INCREÏBLE!!!

Primera pista: El personatge misteriós és un home molt eixerit i trempat…

Segona pista: És molt treballador, alguns el coneixen de fa temps, altres no tant…

Tercera pista: Si vols anar bé, adreçat a ell…

Quarta pista: Treballa i treballava al barri de Roquetes, tot i que en diferents llocs…

Vinga, que els premis us estan esperant!

IMPORTANT: Teniu fins al 22 de setembre per endevinar el personatge, per tant podeu equivocar-vos tantes vegades com vulgueu. Aquesta vegada el personatge podreu veure’l en viu i en directe…

Ànims!!!!

Podeu fer tants comentaris com vulgueu, cada vegada millors i perfilant molt més la resposta. Recordeu que hi ha un premi al comentari correcte més ben escrit…

Pensa-t’ho bé abans de fer cap comentari. Recorda que has d’escriure una resposta sense errades, completa i amb detalls.*

Featured post

Un espai educatiu obert, dinàmic i col·laboratiu

Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!paumara2011

Som la colla que cerca un nom, ja veurem quin nom ens posem al classe de 6è A de l’Institut escola Turó de Roquetes,  al barri de Roquetes, Nou Barris (Barcelona).

En aquest bloc educatiu continuarem publicant alguns dels treballs, activitats i propostes que fem a la nostra escola, especialment les activitats a sisè i els comentaris que se’n facin.

Un objectiu bàsic d’aquest bloc és que tothom s’esforci de valent a llegir i escriure, podent afegir tota mena de comentaris als articles publicats.

Esperem que sigui una eina útil, interessant, motivadora i alhora divertida.

En un altre bloc ‘Els treballs de la Colla d’en Pau’ estem publicant els textos que fa periòdicament l’alumnat de Cinquè. Aquesta és l’adreça:

http://blocs.xtec.cat/treball5claret/

Invitació a la Laila, l’Adi i a tothom que hagi estat amb nosaltres!!!

Hola Laila i Adi
L’últim dia de curs és el 22 de juny. És divendres. A primera hora farem un acte a la sala d’actes i després del pati hi haurà la festa de l’escuma.
Estàs invitada, amb el permís de la mare i la família. Ens agradaria que vinguessis. Et pots asseure amb nosaltres, esmorzar junts i després participar a la festa de l’escuma. Si bens els dies abans, també. Saps que la nostra classe i l’escola és casa teva. Un petonet, Laila. A veure si ens veiem. Una cosa… tenim ara una wiki aquesta és l’adreça, per si vols posar alguna cosa. Molts allà en parlen de tu: http://apbturoroquetes.wikispaces.com/Inici

Aquesta setmana els de la colla ho han fet molt bé…

L’alumnat de sisè A s’ha portat força bé al llarg de tota la setmana…

Ja tenim tots els llibres, llibretes i materials amb etiquetes i ben repartit tot…

Ens falta l’agenda,  però de tota manera això no és cap obstacle per continuar treballant de valent…

Avui un alumne de la classe ha regalat un dibuix molt bonic al tutor. Són fets molt positius…

ENDAVANT!!!!

Som a Sisè… Dos grups de sisè al Turó de Roquetes!

Avui dilluns, dia 12 de setembre de 2011 hem iniciat les classes al nou Institut escola el Turó de Roquetes. Aquest any serem els més grans de Primària i farem sisè. Hi haurà dos grups i els tutors seran el Manel a 6è. A i el Ricard a 6è. B.

Hem entrat per la porta negra del pati i hem fet els dos grups de sisè. Hi ha alumnes de cinquè de l’any passat que han anat a unes altres escoles i que, malauradament, no els tindrem de companys, com l’Adi, el Carlos i la Laila. I han vingut uns quants alumnes nous: la Inma de Màlaga, el Raúl d’Hondures i el Maciej la família del qual ve de Polònia.

Esperem aprendre moltes coses al llarg del curs i passar-nos-ho molt bé tots plegats.

BON INICI DE CURS A TOTHOM!!!!

La Laila té una pregunta…

Manel és La colla d’en Pau… no l’has canviat perqué estás de vacances i no vols fer res… No no i no, tu canviarás el personatge misteriós veritat?????????????????

Resposta: Sí, com que hi ha les vacances no hem posat una nova edició del personatge misteriós… Saps que passa Laila, que molts dies no puc revisar el correu i per tant em seria difícil anar donant pistes i corregint.

Una altra cosa fes tres o quatre redaccions sobre l’estiu. Una a cada full i en bolígraf. Repassa les operacions basiques i les taules que trobis més difícils… Ok?

Recollida i signatura d’informes i treball de vacances

Avui dimarts, dia 28 de juny els pares i mares de l’alumnat de l’escola han vingut a recollir els informes dels seus fills i filles i els quaderns o treball per a les vacances d’estiu.

A cinquè han vingut ha recollir-los un, llevat d’un, ja que la família es troba de vacances a Tarragona. Tot un èxit i una prova de l’interès de les famílies per l’estudi dels seus fills.

Un altre cop aprofitem l’ocasió per desitjar-vos unes bones i merescudes vacances d’estiu a tothom.

BONES VACANCES D’ESTIU, ENS VEIEM A SISÈ

Ja hem arribat a la fi de cinquè… Ha estat molt emocionant l’acomiadament amb els companys i companyes de sisè… Molts seran al nostre Institut escola.

Nosaltres compartirem amb el cinquè de Gaudí classe i serem els dos sisès de l’Institut escola ‘Turó de Roquetes’.

Abans però tenim unes llargues vacances d’estiu per agafar forces, passar-nos-ho bé i, de tant en tant, fer alguna feina educativa: llegir algun llibre, repassar llibres, fer alguna redacció i fer el dossier de vacances.

UNES MOLT BONES I MERESCUDES VACANCES D’ESTIU!