LLENGÜES MATERNES: UCRAÏNA

La Svetlana i la Irina són les mares de l’Oleksandr i d’en Maxym i són d’Ucraïna. Aprofitant la celebració del dia de les llengües maternes ens han vingut a explicat moltíssimes coses del seu País. Hem conegut on està situat en el mapa, les tradicions, festes i menjars típics, la moneda, la bandera, ous de fusta decorats…

Han portat contes i hem vist que les  lletres del seu abecedari són molt diferents de les nostres. L’Oleksandr ens ha cantat una cançó en la seva llengua i en Maxym ens ha pronunciat el so de les lletres.

Després ens han regalat, a cada un, un clauer i una xocolatina típica… mmm que bona que estava!

Moltíssimes gràcies Irina i Svetlana per aquesta tarda tan interessant. Hem après moltes coses i ens ha agradat molt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *