Tardor

Ja fa uns dies que el curs està en marxa, el procés de familiarització que en un principi ens demana molta cura, paciència i tendresa amb els nostres infants per part de família i escola, ara ja va donant el seu resultat i podem veure que els petits i petites cada dia es mostren tranquils, segures i aquesta confiança i vincle que hem anat creant entre totes i tots és el que fa que els infants sentin que estan en un entorn de confiança, el que afavoreix el seu desenvolupament.

Un infant preparat per començar a gaudir de noves experiències com conèixer l’entorn del jardí, gaudir de la tardor, un petit teatre del conte de la castanyera, petits moments de quotidianitat que fan el nostre dia a dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *