Tenim pàgina web nova

A partir d’ara anirem actualitzant el nostre bloc a la nova pàgina web

                                               llarlacuca.com.

Seguiu-nos i deixeu-nos els vostres comentaris per millorar i atendre’us millor.

                                                     Gràcies

La Cuca es queda a casa

Durant aquest dies de confinament les educadores volem seguir oferint-vos algunes activitats des de casa nostra. Us anem enviem petits vídeos pel whassp de cada classe. Ens agrada que vosaltres també aneu enviant-nos cosetes que aneu fent, d’aquesta manera sembla que no estiguem tan sols a les nostres cases. Hem fet un vídeo resum de les activitats que hem anat enviat a tots, esperem que us agradi. Fins aviat.

 

Xerrada : Alimentació correcta a la primera infància (0-3 anys)

El dimecres dia 4 de desembre el Lluis Guasch Prieto ens ofererirà una xerrada molt interessant sobre com ha de ser una ALIMENTACIÓ CORRECTA A LA PRIMERA INFÀNCIA (0-3 anys). La xerrada és gratuita però cal reservar plaça. Per un bon funcionament de la reunió agrairem que vingueu sense els infants. #llardinfantslacuca #llardinfants #lacuca #alimentaciósana #primerainfància

 

Parc Samà

El divendres 15 de novembre, Peixets i Ratolins, vam anar al Parc Samà. Vam poder gaudir de la natura i passejar entre grans arbres al mateix temps que obserbavem ànecs, oques, cotorres, lloros, daines, cèrvols.. Gaudint amb els companys i pares i mares que ens van acompanyar. Gràcies per haver-ho fet possible.

LLUM I COLORS

Aquesta és una activitat sensorial, es desenvolupa la imaginació la creativitat, descobreixen les ombres, es crea un mon màgic a traves de la llum .també esta en tot moment les emocions el fet de estar a les fosques dona un clima de tranquil·litat de misteri és una activitat que ajuda a vèncer una mica les pors.