La música ens captiva

Avui la Toti ha vingut a la nostra escola i ens ha captivat amb la seva música i la seva fada. Hem ballat, escoltat la seva música i seguit el seu ritme. Moltes gràcies Toti i l’escola de música de Cambrils per haver-ho fet possible.

Imatge de previsualització de YouTube

 

Dijous concert de guitarra

El dijous, en Marcel va venir a l’escola per fer-nos un concert de guitarra, com podeu veure per les nostres cares, ens va encantar. Moltes gràcies, torna quan vulguis.
#llardinfantslacuca #lacuca #llardinfants #cambrils #santacecilia #musica

guitarra Marcel

El dijous, en Marcel va venir a l'escola per fer-nos un concert de guitarra, com podeu veure per les nostres cares, ens va encantar. Moltes gràcies, torna quan vulguis.#llardinfantslacuca #lacuca #llardinfants #cambrils #santaceilia #musica

Publicado por Gemma Llaurado en sábado, 25 de noviembre de 2017

 

 

Sortida al Parc Samà

Divendres vam anar al Parc Samà per gaudir de la tardor en ple. Ens va fer un dia fantàstic i això ens va permetre gaudir i explorar tots els racons del parc. Vam passejar entre els arbres, vam donar menjar als animals, vam viure moltes emocions!! Només cal veure’ns, aquí ho teniu.

Imatge de previsualització de YouTube

 

Castanyada 2017

Celebrem la Castanyada. Fem panellets i torrem castanyes. La Castanyera ens explica la seva història i sortim al jardí­ a celebrar-ho amb les famí­lies.

Bona castanyada a tothom!!

Imatge de previsualització de YouTube

 

Sortida al Parc del Pinaret

Hem anat al Parc del Pinaret. Per anar-hi hem pujat al trenet, això ja ha estat molt emocionant!!. Al arribar hem passejat, corregut, descobert, après…moltes coses entre aquells grans arbres i plantes Hem abraçat aquells pins tan grans! Hes esmorzat una mica i després hem seguit corrent passejant, observant i descobrint tota mena de coses. Per acabar hem anat a jugar una estona als gronxadors i tobogants. Ha estat un gran dia.

Imatge de previsualització de YouTube

xerrada fisioterapia respiratòria en pediatria

Costipats, bronquitis, otitis, asma, sinusitis? Que podem fer quan els nens tenen mocs?
Què és la fisioteràpia respiratòria?
Com fer un rentat nasal?
Recomanacions

El dia 8 de novembre a les 18h la fisioterapeuta especialista en fisioteràpia respiratòria pediàtrica,  Maricel Mateu vindrà a la nostra Llar i ens ho explicarà. No hi falteu!!

xerrada fisioterapia respiratoria