Xocolatada solidària

El 15 de febrer va ser el Dia Internacional del Càncer Infantil, la recerca en aquest camp és clau per poder avançar en la seva curació. És per aquest motiu que la Llar d’Infants La Cuca i l’AMPA la Cuca s’han volgut adherir a aquesta campanya solidària per recaptar fons per al Laboratori de recerca del Càncer Infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Avui hem fet una xocolatada solidària i un taller de pintacares .Agraim a tots la vostra presència i la vostra col·laboració per poder fer possible aquesta festa i aconseguir recaptar una bona suma  362’50€. Una vegada més la gent de la Cuca s’ha mostrat solidària per una bona causa, Tots aquests diners seran donats íntegrament  l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Gràcies a l’AMPA per organitzar-ho i a l’Elisabeth Rodriguez per la seva aportació pintant cares.

 

Comença la gresca

Ja arriba el  Carnaval i amb ell la gresca, el confeti, les disfresses, el Carnestoltes, dijous gras i la xocolata. A la Cuca ens agrada tot aquest enrenou, per això aquesta setmana ja ho hem començat a celebrar.

Imatge de previsualització de YouTube

Nadal 2018

Donem  la carta al patge de SM els Reis de l’Orient, fem cagar al Tió i acomiadem l’any amb un bon àpat de Nadal.

Ens retrobem el 8 de gener plens d’energia per seguir vivint noves aventures.

Bones festes!!

Imatge de previsualització de YouTube

La música ens captiva

Avui la Toti ha vingut a la nostra escola i ens ha captivat amb la seva música i la seva fada. Hem ballat, escoltat la seva música i seguit el seu ritme. Moltes gràcies Toti i l’escola de música de Cambrils per haver-ho fet possible.

Imatge de previsualització de YouTube