SETMANA DEL BENESTAR EMOCIONAL

HO HEU SENTIT BÉ?

La setmana del 6 al 10 de novembre la dedicarem a treballar el benestar emocional amb tots els/les alumnes de l’escola. Per fer-ho s’han preparat moltes activitats relacionades amb el tema i, com no, la nostra Llufalletres s’ha volgut afegir al carro!

QUINA UNA HA PREPARAT LA LLUFALLETRES?

Doncs… Sabem que hi ha una exposició relacionada amb el benestar emocional. I hem vist per sota la porta que hi ha uns diorames en què els nens/es podran mirar de ben aprop. No sabem què hi ha a dins! Serà tota una caixa de sorpreses!

Haureu de venir a la biblioteca per saber de què va.

NO SIGUIS L’ÚLTIM A ENTERAR-TE! VINE I ENTRA!

Per si de cas… us deixo algunes imatges per fer-vos dentetes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *