SETMANA DE LES PARELLES LECTORES DEL 16 AL 20 D’OCTUBRE

La comissió de la biblioteca ha organitzat La Setmana De Parelles Lectores (del 16 al 20 d’octubre). Les aules, la biblioteca, les terrassetes, vestíbul, placeta i hort s’han convertit en un gran espai de lectura on les parelles han buscat el seu racó lector.

DIMARTS, 17 D’OCTUBRE
I5 amb els de 3r a les 10.30 h
2n amb els de 4t de 9 a 9.30 h
DIMECRES, 18 D’OCTUBRE
I4 amb 5è a les 10.30 h
DIJOUS, 19 D’OCTUBRE
4t amb 1r a les 9 del matí
DIVENDRES, 2O D’OCTUBRE
I3 i 6è de 10.30h a 11h

Ens agrada molt organitzar aquesta activitat, ja que aporta molts beneficis i fomenta el gust per la lectura. Crea oportunitats per establir vincles i amistats entre infants d’edats diferents. Requereix una certa quantitat de concentració, llegir en parella pot ajudar els infants a millorar aquesta habilitat, perquè han de mantenir l’atenció a la història i al seu company. És una activitat engrescadora, fa que els infants associïn la lectura amb moments agradables i estiguin més disposats a llegir. Aquesta pràctica contribueix a la creació d’un entorn d’aprenentatge enriquidor que beneficia a tota l’escola

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *