Volcà de Xocolata

Volcà de xocolata

Ingredients:

-4 ous

-4 rovells

-80g de sucre

-220g de mantega

-220g de xocolata

-60g de farina

 

Preparació:

1.-Foneu al bany maria la xocolata i la mantega.

Un  cop fora del foc.

2.-Munteu les clares, afegint-hi el sucre, quan comencin a agafar cos.

3.-Barregeu la meitat de les clares muntades amb la xocolata. Incorporeu-hi la farina i la resta de clares.

4.-Pinteu motlles individuals amb mantega i farina, farciu-los amb la pasta fins la meitat i disposeu al centre un dau de xocolata. Acabeu de farcir una mica més els motlles per amagar el dau de xocolata.

5.-Coeu a 220º (forn només amb escalfor de baix) durant uns 10 minuts aproximadament.

6.-Servir calent, empols de sucre llustre i acompanyat d’una salseta o de gelat.

 

Bon profit!

 

Marc Roman

 

Aquest article ha estat publicat en General, Receptes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Volcà de Xocolata

  1. Paula 6è B diu:

    que bó Marc ja ho probare…

  2. aran diu:

    mmmmmmm que bo en que no u e probat.

Respon a Paula 6è B Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *