Volcà de xocolata
Ingredients:
-4 ous
-4 rovells
-80g de sucre
-220g de mantega
-220g de xocolata
-60g de farina
Preparació:
1.-Foneu al bany maria la xocolata i la mantega.
Un cop fora del foc.
2.-Munteu les clares, afegint-hi el sucre, quan comencin a agafar cos.
3.-Barregeu la meitat de les clares muntades amb la xocolata. Incorporeu-hi la farina i la resta de clares.
4.-Pinteu motlles individuals amb mantega i farina, farciu-los amb la pasta fins la meitat i disposeu al centre un dau de xocolata. Acabeu de farcir una mica més els motlles per amagar el dau de xocolata.
5.-Coeu a 220º (forn només amb escalfor de baix) durant uns 10 minuts aproximadament.
6.-Servir calent, empols de sucre llustre i acompanyat d’una salseta o de gelat.
Bon profit!
Marc Roman
que bó Marc ja ho probare…
mmmmmmm que bo en que no u e probat.