ELS ESPINACS DE L’HORT

Començant el segon trimestre i donant la benvinguda a la primavera, els alumnes de cicle inicial vam observar que els espinacs del nostre hort ja estaven a punt per poder arrencar-los. Així doncs, ens vam distribuir per grups i vam arrencar els espinacs, netejar-los i cuinar-los!

Vam observar que els espinacs tenen força arrel (estaven molt ben enganxats), al tallar les fulles vam poder observar amb detall la tija (en varem treure un tros perquè no quedessin amargs) i sobretot vam quedar ben parats de l’aigua que van deixar anar dins la cassola!


Una mica d’ametlles, panses, oli i sal i ens vam quedar uns espinacs per llepar-hi els dits! 

Els alumnes de primer van fer una recepta i els de segon una fitxa de descripció i preguntes.


mireu mireu les fotografies.


2 pensaments a “ELS ESPINACS DE L’HORT

  1. Mmmm…
    Només de llegir la recepta i de mirar aquestes fotografies… ja em sembla que sento la flaire dels espinacs amb aquestes ametlles tan ben torrades i les panses d'acompanyament.
    I em fa venir una salivera…
    Demà en faré per dinar. I, de ben segur, que a casa tots se'n lleparan els dits!
    Moltes gràcies per compartir-ho.
    Carme Cornellà

  2. Mmmm…
    Només de llegir la recepta i de mirar aquestes fotografies… ja em sembla que sento la flaire dels espinacs amb aquestes ametlles tan ben torrades i les panses d'acompanyament.
    I em fa venir una salivera…
    Demà en faré per dinar. I, de ben segur, que a casa tots se'n lleparan els dits!
    Moltes gràcies per compartir-ho.
    Carme Cornellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *