
Vam observar que els espinacs tenen força arrel (estaven molt ben enganxats), al tallar les fulles vam poder observar amb detall la tija (en varem treure un tros perquè no quedessin amargs) i sobretot vam quedar ben parats de l’aigua que van deixar anar dins la cassola!
Una mica d’ametlles, panses, oli i sal i ens vam quedar uns espinacs per llepar-hi els dits!
Els alumnes de primer van fer una recepta i els de segon una fitxa de descripció i preguntes.
mireu mireu les fotografies.
mireu mireu les fotografies.
Mmmm…
Només de llegir la recepta i de mirar aquestes fotografies… ja em sembla que sento la flaire dels espinacs amb aquestes ametlles tan ben torrades i les panses d'acompanyament.
I em fa venir una salivera…
Demà en faré per dinar. I, de ben segur, que a casa tots se'n lleparan els dits!
Moltes gràcies per compartir-ho.
Carme Cornellà
Mmmm…
Només de llegir la recepta i de mirar aquestes fotografies… ja em sembla que sento la flaire dels espinacs amb aquestes ametlles tan ben torrades i les panses d'acompanyament.
I em fa venir una salivera…
Demà en faré per dinar. I, de ben segur, que a casa tots se'n lleparan els dits!
Moltes gràcies per compartir-ho.
Carme Cornellà