COLONIES DE 2n

   Els  dies 5 i 6 de maig els alumnes de 2n hem anat de Colònies a Can Maiol de Sant Andreu Salou. 
   Durant els dos dies hem fet activitats molt diverses: tallers, passejada en burro, una sortida per la natura, un joc de nit….  Han estat dos dies molt intensos, on hem après moltes coses i ens ho hem passat molt bé. 

Però no us penseu que tot ha estat jugar…. també hem hagut de parar i desparar taula, escombrar, netejar les taules… Un aprenentatge més!!! 

   Ens ha agradat molt compartir aquesta experiència amb els companys i les mestres i és per això que ho volem compartir amb vosaltres a través d’aquest recull de fotos que parlen per sí soles. Ja ho diuen que una imatge val més que mil paraules. Esperem que us agradin!!!

Les nenes, nens  i mestres de 2n


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *