EXPERIMENTS DE MEDI

Els alumnes de primer han començat el tercer trimestre ben enfeinats!. 
Hem comprovat si realment les arrels absorbeixen l’aigua, i voleu saber com ho hem fet??? 

Vam agafar un got transparent i vam posar aigua més colorant blau i dins un parell de fulles d’api. L’hem deixat reposar uns dies i….. mireu les fotografies i veureu quin resultat!!

Aprofitant que teníem el colorant hem creat uns TOBOGANS DELS COLORS. En aquest cas volíem esbrinar si el paper absorbent feia les mateixes funcions que les arrels, tanmateix hem aprofitat per parlar de la força de la gravetat i la barreja dels colors. Ens hem fet un munt de preguntes!! i hem vist les solucions en directe.

Què passaria si fem una connexió entre el blau i el groc? sortirà el verd?? i si barregem tots els colorants (groc, vermell,blau) quin color sortirà? i si el tobogan el fem en direcció contraria? (del got buit al got ple)…Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *