PROJECTE DE BANYOLES alumnes de 2n

   Les i els alumnes de 2n estan acabant el projecte de Banyoles.

   Aquest trimestre han anat veient com vivien els primers pobladors de les nostres terres, al Neolític i com ho feien les persones quan va començar a fundar-se la Vila de Banyoles, a l’Edat Mitjana, amb la seva piràmide social. 
   Han comparat la vivenda, l’alimentació, la manera de vestir-se, les ocupacions i mitjans de vida … 

 El treball per PROJECTES implica el desenvolupament de diferents habilitats cognitives i socials que no sempre es potencien amb altres dinàmiques: cerca i aportació d’informació, implicació de les famílies, utilització de recursos digitals, treball i cooperació de l’equip, habilitats socials, concreció de resultats, exposició oral, a la resta de companys, de la cerca que cada grup fa … ja veieu, una experiència més per anar ampliant la motxilla del bagatge personal. 

  Per concloure, faran un petit recorregut per la Vila Vella i després podran comparar amb les característiques de la part nova de la ciutat.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *