BIBLIOPATI AL PARVULARI

Quan arriba Sant Jordi al parvulari de la nostra escola: els contes i llibres són els que prenen protagonisme. És tant el protagonisme que adquireixen que fins i tot ens els trobem al pati de l’escola.

Cada any durant la setmana de Sant Jordi muntem un racó al pati del parvulari: el bibliopati. És un lloc on els nens i nenes poden gaudir d’una estona de lectura o simplement esplaiar-se tot mirant i compartint contes.

Escollim un racó tranquil: a sota al porxo, al costat dels esgraons de sortida, a sota l’ombra de la morera… en definitiva un lloc que permeti trobar un moment de tranquil·litat al costat del bat i bull de jocs i cridòries típiques d’una estona d’esbarjo.

BubbleShare: Share photos – Find great Clip Art Images.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *