Recepta de bombons de xocolata

En José Maria de l’Escola Concepción Arenal ens envia la recepta dels bombons que vam fer el dia que vam visitar l’escola. A veure si us animeu a fer-los a casa!

TALLER 2: Bombons de xocolata

Estris: plats,cullera,morter,ma de morter, font, trencanous, microones.

Materials:

–       Dos rajoles de xocolata para fondre.

–       Arròs inflat ( una cullerada per persona)

–       Dotze avellanes.

–       6 -8 Nous

–       Motlles petits per bombons.
 

Passos a seguir:

1-   Trencar les nous i trossejar-les, pelar les avellanes.

2-   Moldre les avellanes i nous al morter.

3-   Partir les rajoles de xocolata a trossets i ficar-les al bol (3 minuts al microones).

4-   Ficar la resta d’ingredients (nous, avellanes i arròs inflat), barrejar-los amb la xocolata i remenar bé.

5-   Omplir els motlles amb la barreja

6-   Ficar els bombons a la nevera.

p1070291

 

Un comentari a “Recepta de bombons de xocolata

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *