En José Maria de l’Escola Concepción Arenal ens envia la recepta dels bombons que vam fer el dia que vam visitar l’escola. A veure si us animeu a fer-los a casa!
TALLER 2: Bombons de xocolata
Estris: plats,cullera,morter,ma de morter, font, trencanous, microones.
Materials:
– Dos rajoles de xocolata para fondre.
– Arròs inflat ( una cullerada per persona)
– Dotze avellanes.
– 6 -8 Nous
– Motlles petits per bombons.
Passos a seguir:
1- Trencar les nous i trossejar-les, pelar les avellanes.
2- Moldre les avellanes i nous al morter.
3- Partir les rajoles de xocolata a trossets i ficar-les al bol (3 minuts al microones).
4- Ficar la resta d’ingredients (nous, avellanes i arròs inflat), barrejar-los amb la xocolata i remenar bé.
5- Omplir els motlles amb la barreja
6- Ficar els bombons a la nevera.
I els qui els hem provat… us podem dir que són uns bombons boníiiiiiissims!