Inauguració del curs 2008-09

El passat dia 29 de setembre vam celebrar, a la bibilioteca de l’escola, l’acte d’inauguració del curs acadèmic 2008-2009.

La presència del claustre, l’AMPA, el Consell escolar , els agents educatius d’atenció primària , l’EAP , coordinadors LIC, UVIC, així com el president i veïns del barri Remei, i representants de diferents entitats col·laboradores va fer que l’objectiu inicial:… ratificar el nostre compromís i donar a conèixer la proposta que estructura el treball integrat en base a la connexió que establim, en una relació de transversalitat amb la resta d’institucions i serveis externs, on la cèl·lula que inicialment es parteix està formada pels tres agents d’atenció primària (escola, salut i serveis socials) al servei de la comunitat que els acull, amb l’objectiu de donar resposta a les seves demandes, propiciant i afavorint el protagonisme de la ciutadania en la resolució de les seves necessitats, fos realment una pràctica tangible.

L’acte també tenia la missió d’aconseguir trobar espais per compartir i contrastar la feina que es porta terme.

inauguracio08-09

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà