PSICOMOTRICITAT

POTENCIAR I TREBALLAR LA PSICOMOTRICITAT AMB ELS NENS ÉS CLAU PER AL DESENVOLUPAMENT  MOTRIU, COGNITIU, COMUNICATIU I AFECTIU D’AQUESTS. DE FET, ELS INFANTS CREIXEN, JUGUEN I APRENEN PRINCIPALMENT A TRAVÉS DEL MOVIMENT I DE LA RELACIÓ AMB ELS ALTRES.

” SI EL NEN/A VIU EL PLAER DE L’ACCIÓ COMPARTIDA AMB ELS ALTRES NENS/ES, COM SALTAR, FER EQUILIBRI, CAURE, CONSTRUIR, DESTRUIR, AIXÒ ÉS JA COMPARTIR EMOCIONS PROFUNDES, ÉS JA INTERCANVIAR AMB ELS SEUS COMPANYS DE JOC, PARTICIPAR DE LES SEVES INICIATIVES, ÉS TAMBÉ ACCEPTAR EL PUNT DE VISTA DE L’ALTRE, ELS SEUS PROJECTES I ELS SEUS DESITJOS.” Bernard Aucouturier

QUE BÉ QUE ENS HO EN PASSAT AQUEST PRIMER TRIMESTRE!!!…

Psicomotricitat, VERDS, 1r TRIMESTRE

 

Psicomotricitat, TARONGES, 1r TRIMESTRE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *