ELS TRES REIS DE L’ORIENT

Les vacances de Nadal han acabat i l’emoció dels nostres infants per explicar-nos que els han portat els reis ens va fer valorar treballar un nou projecte: “ELS TRES REIS DE L’ORIENT”

Hem treballat diferents conceptes :

  • La numeració 1,2,3 mitjançant les tres corones, els tres trons, les tres capes, els tres camells, els tres reis i la quantitat de regals.

  • Seqüenciació i velocitat (Ràpid i lent) vam fer la representació de la nit de reis. Primer la cavalcada i desprès fent veure que anem a dormir ràpid i els reis a poc a poc ens visiten.

  • Lluny i a prop, vam treballar aquests conceptes mitjançant un mapa mundi buscant l’Orient i Molins de Rei. Vam comprovar que hi havia molta distancia i per consolidar vam enviar una carta a les famílies i una altra als reis. Ens vam adonar que necessitàvem segells i vam aprofitar per anar a comprar-los a l’estanc.

  • Escriptura: vam escriure les cartes a les famílies i als reis, es va confegir amb les lletres imantades els noms dels tres reis i algunes paraules (gràcies, petons…). Com a vocabulari es va treballar els noms dels reis, regals, camells entre altres.

  • Psicomotricitat: a l’aula de psico vam representant la cavalcada dels reis. Els nens que van voler van representar als tres reis, feien veure que tiraven caramels i els altres nens feien veure que els agafaven!

 

La nostra finalitat principal era donar les gràcies als tres reis per tots els regals que ens han portat i ho hem fet mitjançant una carta que els vam enviar a l’Orient  i ells ens van contestar en directe per un xat virtual.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *