LES CARBASSES

Un bon dia va arribar a la classe dels Liles una carbassa. Els següents dies altres nens i nenes es van animar a portar més carbasses. Així que vam decidir començar un projecte.
Al llarg d’aquests dies hem estat fent diferents activitats: observar per dins i per fora, tastar en cru, tallar, fer germinar les llavors i trasplantar-les quan ja havein sortit, cantar una cançó..però el nostre objectiu final era fer una CREMA DE CARBASSA.
Avui hem estat tot el matí fent de cuiners, tallant els ingradients, anant a la cuina a posar l’olla al foc i finalment poder tastar la nostra CREMA DE CARBASSA. Com que n’estavem tant contents i creiem que ens ha quedat molt bona l’hem volgut compartir amb els companys de P4 i P5, els mestres, les cuineres i també a totes aquelles famílies que els hi ha vingut de gust.
Amb tot aquest treball hem d’agraïr a les dues fantàstiques cuiners que tenim, la Juani i la Montse, que sense elles no hauriem pogut dur a terme el nostre objectiu. GRÀCIES.

Un comentari a “LES CARBASSES

  1. Hola nens de P3. Som els veïns de la classe de P4 Blaus.Ens han agradat molt les fotos. Ens va agradar molt la crema de carbassa, alguns vam repetir. Volem saber com l’heu fet. Bon profit i moltes gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *