De Collserola al Pirineu

La setmana passada vam començar el projecte de Collserola al Pirineus. Fem aquest projecte perquè ens anirem de colònies al Pallars Sobirà. Coneixarem uns nens d’una altre escola que es diu la Closa I està a Esterri d’Àneu

Allà parlen Pallarès, que és un català diferent. Canvien algunes paraules i parlen tal com s’escriu.

Per tal de presentar-nos, vam fer un vídeo intentant parlar com ells. Ens va sortir bastant bé però era molt difícil. Per saber dir tot l’Oriol ens va donar un diccionari Pallarès. Vam fer un text en brut i un en net. Ens el vam memoritzar de memòria. I finalment el vam gravar.

Espero que sigui un projecte molt interessant i que serveixi per quan arribi allà sàpiga coses d’allà.

Eric Brazo. Comissió de Comunicació de 6è Els Encantats

http://www.espainomada.com/parlapallares/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *