TALLERS DE CARNAVAL

La setmana del 5 al 9 de febrer vam estar fent els tallers de carnaval. Hi havien 26 grups amb nens de tots el cursos (de P3 a 6è).
El dimecres 25 de gener vam anar a la pista per reunir-nos amb el nostre grup.
Vam fer el mateix el dijous 26 de gener, perquè en aquest dos dies havíem de de decidir de que ens volíem disfressar. Havíem de tenir en compte que els nens més petits (o no tant petits) coneguessin el personatge.

Va arribar el dilluns 5 de febrer i ja era hora de començar a treballar. Havíem de construir un objecte gran que poguéssim portar i alguns complements.Els tallers eren de 9:30 a 10:30. De 10:30 a 11 teníem un pati de mitja hora per menjar-nos l’esmorzar. A les 11 tornàvem als tallers fins a les 12:30. Per la tarda fèiem classe normal.Com que els tallers eren molt intensos, cada nen aportava el que podia tenint en compte que normalment els grans acompanyen als petits.Els nens de sisè ens encarregàvem d’anar a buscar als nens de P3, els de 5è als de P4 i els de 4t als nens de P5.

Va arribar el divendres 9 de febrer i a les 3:30 tothom estava lluint la seva disfressa. Hi havia la comparsa de parxís, de miners, d’hotel Transilvània, d’Star Wars, d’astronautes, dels jocs olímpics, de ninges, de discoteca…Em van semblar totes molt originals i es notava que havien treballat molt. Tothom semblava molt satisfet.

Ens ho vam passar molt bé. Va ser un divertit Carnaval amb molts colors i nens.

Ruth Mallén Ciércoles

6èB Pic de Noucreus

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *